Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tio års "påverkan"

Annons

Svenska EU-parlamentariker har nu haft tio år på sig att påverka EU, skapa ett folkens Europa och förhindra att makt koncentreras till Bryssel. Hur har de lyckats? Vad har hänt under dessa tio år i Sverige?

Vi har betalat cirka 200 miljarder kronor i medlemsavgift till EU. Detta har medfört förfall inom sjukvård och äldreomsorg. Man har rivit våra samhällsinstitutioner, posten, SJ ,Tele och så vidare.

Alkohol och narkotika flödar fritt i landet. Salmonellasmittat kött har blivit vanligt. Konstgödsel och andra gifter har ökat inom jordbruket.

Småbönder har fått avveckla medan storgodsägare kammat hem miljoner i EU-stöd. Vi är med och finansierar djurplågeri och djurtransporter. Arbetsrätten har försämrats och kollektivavtalen är hotade.

"Fredsprojektet" som EU-anhängarna alltid nämner, när de inte finner några argument för att försvara det sociala nedrustningseländet, hur har det utvecklats?

Ja, EU har slutit upp bakom USA i dess plundringskrig i Afghanistan och Irak för att få vara med och dela bytet.

Vad socialdemokraten Tony Blairs soldater sysslar med i Irak har vi numera bildbevis på. Så var det med "fredsprojektet".

Låt oss ge svar på tal och ta vårt ansvar för Sverige. Bojkotta EU-valet! Sverige ut ur EU!

Miljöförbundet,

Jordens Vänner, Gagnef

Mer läsning

Annons