Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Terrorregimen i Israel

Annons

Fantastiskt vad det finnas enögda människor i Sverige. Eller är snarare beklagligt.

Israels regering struntar i alla FN-deklarationer och mördar som vilka gangstrar som helst sina utnämnda fiender. Men kritik mot detta försöker de okritiska "Israelvännerna" att på klassiskt sionistiskt vis få till en kritik mot alla judar. Vadå alla judar? Har de helt missat att flera judiska organisationer är emot Israels ockupation och Israels regerings mord på palestinier?

Nu senast mördade Sharons regering en av Hamas ledare. Men enligt "Israelvännerna" så får ingen kritisera Israel ty då är man, enligt dem, antisemit.

Försök till en dialog med dem verkar vara bortkastad tid. Ty "Israel vänner" kommer som alltid, oavsett verkligheten, att försvara den gamle folkmördaren Sharons och Israels politik. En politik som med sin statsterror leder till att alltfler desperata och förödmjukade palestinier kommer att rekryteras som självmordsbombare.

Israels regerings statsterrorism och ockupation av palestinsk mark leder till individuell terror. Frågan är hur många som skall dödas bland människorna på båda sidor innan Sharon och "Israels vänner" i Sverige inser ett sådant enkelt och självklart samband.

Gunnar B

Mer läsning

Annons