Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tävlande från 29 nationer

Annons

VM-festen i Säter har startat. I går kväll invigde landshövding Ingrid Dahlberg 2004 års VM i triathlon på lång distans, som avgörs i Säter.

Mycket folk hade sökt sig ut på Säters gator för att se tävlande och ledare från 29 nationer tåga genom staden ner i Säterdalen där invigningen hölls.

Invigningen avslutades med dunder och brak med en rejäl fyrverkeriknall.

Fiskeföretag flyttar till Smedjebacken

u Internetföretaget Fishit.com etablerar sig i Smedjebacken och flyttar hela sin verksamhet från Stockholm. Företaget har köpt Lernbo skola och kommer därifrån sköta försäljningen av fiskeredskap över hela Europa.

-Vi kommer dessutom att öppna en butik som vi hoppas ska bli ett utflyktsmål för sportfiskare, säger Daniel Moström, företaget ägare.

Bland de flesta sportfiskare är Fishit.com ett välkänt företag som funnits på marknaden under några år.

Den huvudsakliga inriktningen inom företaget är att sälja sportfiskeutrustning på Internet och marknaden är främst Sverige. Men även försäljningen internationellt ökar och inom kort kommer bolaget att presentera sina produkter på flera språk.

Verksamheten är inne i starkt expansivt skede och företagets lokaler i Stockholm börjar bli för små och då har de sökt på andra platser runt om i landet.

Tanken är att de order och beställningar som kommer ska hanteras i Lernbo och där ska även varorna packas till kunden.

SVEN THOMSEN

Mer läsning

Annons