Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tänk på allergikerna!

Annons

Öppet brev till ansvariga inom Konsum

Konsum i Malung har under de senaste månaderna förvandlats från en bra livsmedelsdagligvaruhandel till parfymeri. Jag och andra allergiker har därmed svårt att vistas i affären.

Vid upprepande tillfällen har jag försökt få ändring på det här genom samtal med berörda personer. Tyvärr får jag inget gehör. Ni får gärna sälja "spa-produkter", men tänk på oss allergiker, vi är också konsummedlemmar och vill ha tillgång till affären och alla medlemsförmåner.

Dessutom ligger affären bra till och är lätt tillgänglig tack vare bra parkeringsmöjligheter och så vidare.

Kanske anser ni, att allergi är "bara dumheter", tyvärr är det inte så, ett astmaanfall kan faktiskt vara direkt livshotande. Själv råkade jag ut för två astmaanfall vid besök i affären, innan jag fattade vad det berodde på. Bägge gångerna fick jag omedelbart bege mig till vårdcentralen för att få hjälp att häva anfallen. Det innebär att besöken, förutom besvären, kostade mig 200 kronor.

Nu är jag uppriktigt besviken, både på föreståndaren i Malung och på distriktets chefer. Är det verkligen så svårt att få fram ett glas eller plastskåp att stoppa de här produkterna i?

KONSUMMEDLEM

Mer läsning

Annons