Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Talar ut om sitt missbruk

Annons

I mars finns det en liten chans att hon ska komma loss ur sitt beroende. Då slutar TV4-såpan Sunset Beach, fast repriserna dagtid är ett hot om återfall.

"Sunsan" går varje vardagkväll. Det är programmet där Tim just nu blivit inmurad i en staty. Och Bens onda tvillingbror är lös igen. På Sunset Beach minns folk inte att de fött barn, de kan överleva en timme under vattnet utan syrgas och de talar alltid högt för sig själva och avslöjar då till exempel att de legat med sin pojkväns pappa, just när pojkvännen råkar stå bakom dörren och lyssna. Frågan är då om han hört något.

- Allt är overkligt och jättekonstigt, kass dialog och dåligt manus. De ser ut som rådjur när de står där och stirrar, säger Anna och syftar på den dramatiska effekt som ofta används, att frysa glasartade blickar till dramatisk musik.

Anna berättar hur kamraterna hånar henne, men det vet också att mellan 17.20 och 18.10 så är det bara i 5-minuterspausen 17.53 som de kan ringa. Hon spelar in avsnitt som hon missar, och genom internet vet hon hur det ska gå.

- Det slutar jättelyckligt, avslöjar hon. Sunsan är sämst. Det ska bli skönt att slippa den.

Mer läsning

Annons