Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Taket blåste av

Annons

Det blåste rejält på sina håll i Malungsområdet under måndagskvällen. I Vallerås slets plast-taket till en altan bort. Vinden rev sönder taket i flera sjok och spred ut bitarna över ett stort område.

Fick ben krossat mellan två bilar
ÄLVDALEN. Mitt under pågående musik- och motorfestival i Älvdalen så hände en otäck olycka utanför en bensinstation under lördagseftermiddagen. En man som stod och packade saker i bakluckan till sin bil blev påkörd av en annan bil och krossade ena benet svårt. Enligt uppgift så ska föraren till den bil som körde på mannen ha kommit åt gasen istället för bromsen. Den skadade mannen fördes till Mora lasarett.

Två pizzerior

utsatta för inbrott

MORA. Vid halv tretiden krossades en ruta i en pizzeria på Älvgatan och 100 kronor försvann. En pizzeria på Siljanssågsvägen fick likaledes en ruta krossad vid fyratiden. Där kom tjuvarna över 4 000 kronor. Två ynglingar sågs lämna platsen i en ljus bil. Polisen misstänker att det är fråga om samma gärningsmän vid båda brottstillfällena.

Ungdomskytte

i Lima Skg

LIMA. Lima skyttegilles 10:e serietävling i korthållsskytte för ungdom.

K11: 1) Marcus Höglund 193, 2) Fredrik Eriksson 146.

K13: 1) Madeleine Höglund192, 2) Tina Persson 187, 3) Louise Beris 185.

K15: 1) Jimmy Beris 191, 2) Magdalena Kjellgren 180.

K17: 1) Tobias Arwidson 188.

K20: 1) Emelie Kjellgren 189.

Junior: 1) Helena Olsson 171.

Det blir

ingen frälsarkrans

HEDEN. Den frälsarkrans som funnits vid det lilla badstället på Heden, Lima, har försvunnit. Badstället har flitigt nyttjats under värmeböljan och orolig allmänhet har vänt sig till kommunen för att få en ny.

Kommunen har dock avslagit begäran. Den krans som funnits kom troligen dit för cirka tjoget år sedan. Dåvarande fritidsnämnd fördelade ut en mängd kransar till flera mindre badställen.

Sedan dess har dock beslut tagits att det bara är en del större badplatser som kommer ifråga. Där har kommunen träffat avtal med olika föreningar som sköter om badplatserna och utrustningen.

Mer läsning

Annons