Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack vare kapitalismen

Annons

Oppositionen är fantastisk! Man kräver att alliansregeringen ska ha gjort allt på fyra månader, som förra regeringen inte gjorde på tolv år!

Tydligt är att Sverige inte får utvecklas till att tillfredsställa folket utan att det ska vara en massa beskyllningar och tramssnack så att landets ledning inte får arbetsro.

Tankeverksamheten för att diskutera och lösa egna politiskt relaterade problem för folkets väl, tycks vara av sekundärt värde.

Man har koncentrerat sig till sin egen egoistiska tillvaro där munlädret ger en garanterad och väl tilltagen pension även när produktiviteten är 0 (noll).

Jag ger en eloge till alla vilka utan stora ord ordnat produktivt och lönande arbete åt oss som ville arbeta.

Min generation och den äldre generationen som styrde Sverige då när jag var ung, var tacksamma för att familjen Wallenberg och andra stora finansiärer och företagare skapade arbete och möjligheter att trygga vår ålderdom genom produktivitet.

Kapitalisterna skapade det som folket i allmänhet sökte och sedermer fick.

I dagens läge är det så att politikerna och fackpamparna på de röda stolarna förbannar kapitalisterna, men de har ingenting emot att själva sko sig fram till en nivå där gränsen till kapitalismen finns.

Tillåt alliansregeringen att arbeta i lugn och ro för då vet vi att den som vinner nästa val, kan sätta sig vid dukat bord såsom nuvarande regering kunde göra, tack vare kapitalistiska satsningar.

OLAVI TIMONEN

Mer läsning

Annons