Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack för sommarkrogen

Annons

Tack Janne, Lennart och Roger för ert initiativ till denna sommarkrog. Vad kul att stan kan leva även efter 18.00. Här träffar man gamla kompisar och småpratar och tar en öl om man vill, det är jättetrevligt. Åker man på semester så finns det sommarkrogar nästan överallt.

Jag tycker inte om när man är ute på restaurang och det spelas så man inte kan prata med kompisarna, men en liten trubadur som plingar på en gitarr och sjunger lite, är upplyftande. Jag förstår inte dem som klagar på dessa killars arbete för att få lite liv i Ludvika.

Man måste förstå att det är liv i stan så jag tycker att har man bestämt sig att bo där så får man tåla lite oväsen. Ludvikafesten och övriga helger är det ingen som klagar, då det spelas djävligt högt och ungdomarna springer och skriker. För övrigt tycker jag att det har blivit lugnare på stan för ungdomarna vet att vi äldre är där.

Angående urinering på parkeringen är det bara att beklaga att man inte kan använda dessa toaletter som killarna har inrättat.

Det är upp till varje gäst att sköta detta. Det finns även utan sommarkrogen. Man behöver inte titta ned i en pissoar om man inte vill.

Jag vill ge beröm för allt arbete ni lagt ned på denna sommar. Hoppas på fortsättning nästa år. I andra städer är det sommarkrog hela sommaren och ingen klagar. Varför i Ludvika när några vill göra stan livligare.

Ni som klagar flytta från centrum.

LEFFE

Mer läsning

Annons