Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack för befrielsen, Röda Armén!

Annons

Nu vill jag ha ett rejält avgörande när det gäller debatten om kommunismen. Det tänker jag arbeta för. Jag är på ren svenska rent ut sagt förbannad.

Jag tycker inte att några vilsna vänsterpartister ska behöva ta stöten, De hukar sig i vinden bara för att de är rädda för sin egen framtid och de politiska mandaten. Nej, ta stöten med mig! Jag och mina förfäder har haft de tyngsta jobben i Sverige. Jag hukar mig inte för någon högervind och jag har inget mandat att förlora. Kom an bara alla borgare!

Inbjud till en offentlig debattserie om kommunismens alla illgärningar och presentera alla bevis för dessa, om ni har några! Låt mig få försvara kommunismen.

Ni kan vara lugna för att jag tänker försvara Karl Marx, Vladimir Lenin, Josef Stalin, Ernst Thälmann och alla svenska kommunister som har vigt sitt liv åt att skapa ett mänskligt samhälle.

Det var den röda armén som befriade världen från nazismen och inga andra. USA och England hade varit en munsbit för Hitler, om han hade satsat på västfronten.

Jag står i evig tacksamhetsskuld till den tappra röda armén och därför tänker jag försvara kommunismen.

BIRGER HANSSON

Mer läsning

Annons