Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack för att du vågar sticka upp!

Annons

Ett stort tack till dig Ing-Britt Pettersson för att du står på dig och vågar säga sanningen om kommunens anställda maktpåverkare. För påverkan måste det vara, eftersom du inte får något fler vikariat. Kan även tänka mig att du snart är lasad.

Svar från någon kan du inte vänta dig. Du ska veta att under de år jag varit kommunanställd har det inte hänt någon gång att någon längst ned i leden fått något svar. Om du någon gång får något svar så blir det något negativt, som exempelvis att jobba hårdare, för ekonomin är inte i balans.

Vi längst ner i leden ska inte yttra oss eller över huvud taget komma med några åsikter eller idéer.

Men en sak är säker, det är att den här verksamheten som bedrivs går inte framåt precis. Men så blir det när vi som är i verkligheten inte får yttra oss.

Så det gäller att tiga och rätta in sig i ledet, för annars får man problem. Idéer ska komma uppifrån annars kan de styrande inte fortsätta med sin inbördes beundran. Så snart har vi inte någon sjukvård och omsorg kvar.

Är det inte lika bra att de styrande lägger ner all vård och omsorg så de får sin ekonomi i balans. Jag funderar mycket kring hur de kan se en gammal och sjuk människa i ögonen och sedan sova gott på natten. En dag blir vi väl alla gamla eller sjuka. Eller?

Jag funderar också mycket på vart alla mina skattepengar tar vägen? Där bevärdigas man inte heller något svar.

Lycka till i framtiden Ing-Britt!

En sliten undersköterska

Mer läsning

Annons