Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta friskvård på allvar

Annons

Jag är övertygad, att alla människor har en vilja att förbli frisk till kropp och själ. Men att orka ta tag i sin destruktiva situation, att bli motiverad, är ofta väldigt svårt. Därför är det avgörande, att vi stöttar våra medmänniskor i deras nyfunna strävan efter förbättringar.

Visa, att vi är imponerade av deras nyvunna insikt, som kommer att förändra och förbättra livskvaliten.

Vi bör även göra vår röst hörd gentemot politiker och myndigheter, så de på allvar förstår hur viktigt vi tar på ämnet friskvård.

Det ska vara kampanjer, föreläsningar, skriverier och motioner i riksdagen. Det är fullt möjligt att förändra destruktiva livsmönster, fast det kräver engagemang och hårt arbete av eldsjälar, som tror på det de gör. En perfekt värld är, tyvärr, en lång resa bortanför vår livstid. Men bara för det kan vi inte låta förfallet, moraliska och kroppsliga, fortsätta hejdlöst.

Våra barn måste få bättre valmöjligheter i alla avseenden, än vad våra föräldrar gav oss. Vi måste prioriterad vår kroppsliga och andliga välfärd, annars går vi under. Vi vuxna ska föregå med gott exempel, för barnen gör som vi gör.

Varför har vi så lätt att ta åt oss allt det ytliga och dåliga, men slåss med näbbar och klor mot det som egentligen är meningen med vårt korta jordeliv? Kanske får vi svaret på det någon gång, senare.

LIVET ÄR HÄRLIGT

Mer läsning

Annons