Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svepande osakligheter

Annons

Svar till Revyälskare,

den 13 mars.

Det är inte utan att man får en speciell känsla i maggropen när man läser din insändare. Undrar vad du har för målsättning, för det gynnar varken revyverksamheten eller amatörerna som du utger dig vara en så stor älskare av.

Att amatörerna i Falurevyn i år skulle ha fått "höga arvoden" visar bara på din brist på insikt. Är det något alla i närheten av en scen kämpar med nu, så är det alla ansträngningar som görs för att få ändarna att mötas.

Ditt nästa påstående att Faluns brist på lokalinslag beror på "fjäsk för kommunledningen" är så naivt och dumt så man skulle kunna tro att du själv är politisk verksam. Jag skulle vilja ge en eloge till både Eva och Pigge som trots sin pressade arbetssituation låtit revylågan få brinna i Falun detta år.

Jag vill gärna få avrunda med dina tankar om påstådda "höga arvoden" samt "köp" av scenartister med följande: Falurevyn hade i år endast åtta stycken föreställningar, så det kanske vore på sin plats att du för allmänheten gav förklaring till dina ekonomiska frivolter, för det är väl sakligheten som du strävar efter att få fram?

KÅRE DAHL

Mer läsning

Annons