Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svartsjuka bakom grov misshandel

Annons

En man sitter anhållen för grov misshandel. Det var under natten till söndagen som mannen tog sig i en bostad i centrala Avesta och misshandlade en annan man.

I bostaden befann sig även en kvinna och polisen tror att det rör sig om ett svartsjukedrama.

I samband med att den misstänkte anmälts, gjorde polisen en husrannsakan i mannens bostad och fann där narkotiska preparat och kontokort som tillhör andra personer.

Polisen fick problem med vittnen

BORLÄNGE. När polisen på lördagsmorgonen kallades till Stationsgatan med anledning av ordningsstörning påträffades en man med sårskada i pannan.

Trots det stora antalet ungdomar som fanns vid platsen var ingen villig att tala om vad som hänt. Polisen fick senare kontakt med personer som kunde redogöra för händelsen så att utredningen kan fortsätta.

Stulen släpvagn

återfunnen

LÅNGSHYTTAN. På lördagen hittade polisen en stulen släpvagn i Långshyttan. Vagnen har stulits i trakten av Hedemora, uppger polisen.

Polisen stoppade rattfyllerist

borlänge. Klockan 00.25 på lördagen stoppades en man av polisen på Korn-stigen. Föraren är misstänkt för grovt rattfylleri, olovlig körning samt brott mot knivlagen.

Tappade sina nycklar - bostaden länsades

BORLÄNGE. En man hade på lördagseftermiddagen blivit bestulen på sina lägenhetsnycklar då någon brutit sig in i hans bil där nycklarna funnits.

När mannen senare på dagen kom hem hade någon varit i lägenheten och stulit bland annat en video, stereo och en bärbar telefon.

Mer läsning

Annons