Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svälj stoltheten, Ingalill Persson!

Annons

Jag har länge följt vad som pågår i Dalarna och runt om i landet när det gäller triggerpunktsoperationer i Omaha och vad doktor Åke Nyström kan göra för oss med stora smärt-problem från nacke- och hals-rygg.

Själv tillhör jag Värmlands landsting som säkert inte är bättre än något annat, men där har man förstånd nog att inte uttala sig alls om något som man inte förstår.

Att politiker är högst okunniga när det gäller sjukdom är väl känt. Ingalill Persson (s) säger i sitt svar (9/6) till Åke Nyström på debattsidan, att han gjort en bedrift som är utöver det vanliga som uttalar sig om hennes whiplashskada.

Om man talar om bedrifter utöver det vanliga som Åke Nyström gjort, så har han genom sin operationsteknik hjälpt ett stort antal människor till en högre livskvalité och en del ifrån att begå självmord på grund av svåra smärtor och en livskvalité som har nått botten.

Vad hade resultatet blivit för en del av dessa människor om de inte hade besökt Åke Ny-ström i Omaha med egna eller lånade medel?

Landstingspolitiker och Socialstyrelsen borde få samvetskval när de inte hjälper människor till hjälpen som finns i Omaha.

Det kan inte handla om pengar, när det görs enorma besparingar av skattemedel på dessa stackars människor som själva skrapat ihop pengar till sin operation.

Svälj stoltheten, glöm prestigen. Det har de gjort i region Skåne.

Pelle

Mer läsning

Annons