Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strippor i Orrskogen

Annons

Förra sommaren var det mycket ståhej och många högljudda kritiska röster då Malungs Marknad hade en kvinnlig strippa en av kvällarna på Orrskogen. Speciellt många kvinnor irriterade sig över att kvinnokroppen exploaterades på ett sådant sätt och arrangörerna Malungs Marknad fick ta emot en hel del kritik.

Men nu är det dags igen för något man kallar ! Sexparty! och det blir lördagen den 8 mars då enbart kvinnor äger tillträde till arrangemanget där tre manliga strippor från Stockholm kommer att medverka. Nu är det män som får exponera sina kroppar.

Den här gången är det Orrskogen i Malung som arrangerar och det är andra gången man har en sådan här tillställning.

- Det stämmer att vi ska ha ett sexparty. Helst skulle vi haft ett i ena delen av lokalen enbart för män med kvinnliga strippor och ett i en avdelning som nu för bara kvinnor där män strippar, säger parkchefen Lars-Enar Gunnarsson som inte tycker det här är något att yvas över.

En del män menar dock att det är diskrimenerande att man stängs ute till ett arrangemang på Orrskogen, en anläggning som till stor del drivs av skattemedel.

- Jag förstår om man tycker att det är diskriminerande, därför vore det bättre att vi hade två tillställningar samtidigt, säger Lars-Enar Gunnarsson.

Evert Ryen ansvarig för Malungs Marknad fick förra våren stå i skottgluggen för arrangemanget med en strippa.

- I konsekvensens namn borde kritikerna nu också göra sin röst hörd den här gången. Vi stängde heller inte ute någon som hade rätt ålder. Både män och kvinnor var välkomna vilket inte nu är fallet. Men i övrigt rör det här mig inte det minsta. Det är bra att det ordnas arrangemang i kommunen och det är frivilligt att besöka dem, säger Evert Ryen som nu liksom förra sommaren skrattar åt alla som upprörs över sådana här arrangemang.

Sexpartyt kommer att pågå under tre timmar innan man sedan öppnar anläggningen också för männen. Förra gången hade man 170-180 kvinnor på sexpartyt och efteråt på kvällen kom det minst lika många män och det räknar parkchefen Lars-Enar Gunnarsson med också denna gång.

- Det skulle förvåna mig om inte det blir fullt den här kvällen, säger Lars-Enar som inte alls är brydd över om någon skulle ha synpunkter på det här "sexiga" arrangemanget.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons