Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stressade vakter är en livsfara

Annons

Jag kan förstå att krogvakter blev irriterade när partyprissar i stort antal invaderade krogen under juldagskvällen. Det kan säkert reta upp vilken ängel som helst.

Men om någon råkar få allergikänning, andnöd och behov av sina mediciner i handväskan, som blivit inhängd i garderoben, borde man inte bli trodd då, även om brickan till garderoben är spårlöst försvunnen?

Om man kippar efter andan, mot en vägg, ber om att få hämta sina tabletter, gråter av både rädsla och bemötandet, men blir nekad, vad gör man?

"Du ljuger och du bluffar! Fortsätter du så här blir du utslängd!" Jag minns orden ordagrannt, då jag fick höra samma mening varje gång jag bad att få hämta väskan.

Ordningsvakternas arroganta miner och nonchalanta sätt gör mig illamående, det borde vara förbjudet att kränka någon så.

När jag till slut gick hängde endast någon enstaka jacka kvar och jag pekade och frågade: "Kan jag få min väska med medicinen nu?".

Jag var tvungen att i detalj beskriva väskans utsida och insida, vilken mobilmodell och nummer, samt övriga attiraljer däri.

Så kommer vakten och frågar om han får se min astmamedecin. Jag sade aldrig att jag hade astma, men det påstod han att jag sagt. Varför skulle jag ljuga om att jag är astmatiker, när jag är nötallergiker?

Jag visade börsen med medicinerna. Men det räckte inte. Jag var en lögnare. Jag känner mig förnedrad och mina åsikter ordningsvakter kommer inte falla i glömska.

Dags att anställa humanare vakter. Det här lär ju inte vara sista gången någon får allergikänningar och nästa gång kanske det slutar på ett betydligt obehagligare vis.

Jag får tacka för mitt sista besök.

LADY IN RED

Mer läsning

Annons