Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storsatsar på butik för brädåkare

Annons

Curbs ägare Janne Sjöberg är mycket nöjd med att flytta från nuvarande 150 kvadratmeter mitt emot biblioteket till 550 kvadratmeter vid Tisken.

Han hamnar i nybyggda lokaler intill Jysks bäddlager och Corporate Express. Även det sistnämnda kontorsvaruhuset behöver mer utrymme och växer efter nybygget med 120 kvadratmeter.

- Vi har sökt bygglov för 672 kvadratmetet till och räknar med att bygget ska vara klart till oktober. Eftersom det stämmer med detaljplanen så lär det inte vara något problem, säger Stefan Ericson på fastighetsägaren Tiskasjöns affärscenter.

- Jag är inte rädd för att flytta lite utanför stan. Det skulle bli för dyrt att hyra så många kvadrat i en galleria. Vid Tisken har vi ju en parkering alldeles utanför dörren och våra kunder kommer från ett område med 20 mils omkrets. Ofta kommer de åkande på fredagar och lördagar, säger Janne Sjöberg på Curb.

I hans butik är snowboard och skateboard hårdvaran, men 90 procent av kunderna är mest intresserade av mjukvaror som kläder och skor.

RAGNA FAHLANDER

Mer läsning

Annons