Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Störningskvoten fylld

Annons

Man undrar hur det är ställt med Riksbyggen? Vilka hyresgäster vill man ha egentligen? Inte skötsamma och engagerade verkar det. Får man göra som man vill om man bjuder styrelsemedlemmar på festligheter? Hur många fester per år och hur mycket störande får man ha för sig om man bjuder till ibland och fjäskar för rätt personer?

Här har det varit tre kraftiga olägenheter på tre veckor vilket har uppmärksammats av många. Somliga får inte göra något utan förväntas resa bort, sätta i öronproppar, lämna hemmet. Men om man inte är miljonär och kan sticka iväg hur som helst, då får man stå ut.

Det finns förvaltare som bryr sig i sina medlemmar. Det finns grannar som fattar nada och känner noll empati och då behövs tydliga regler. En del människor klarar helt enkelt inte av att godtyckligt reglera sina gränser. Det kan bero på störningar i den egna personligheten eller missbruk (eventuellt dolda) av skilda slag.

Nej, nu får det vara lugnt de närmaste tio till femton åren! Se till det! Eventuell störningskvot är fylld med råge. Som enskilda medlemmar ska man inte behöva må dåligt och agera i rättssak. Värna också om oss som tillhör majoriteten. Och våra småttingar.

MYCKET TRÖTT, AMMANDE I SOMMAR I SITT EGET HEM

Mer läsning

Annons