Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storebror ser dig

Annons

Landstinget Dalarna/Falu kommun har beslutat att inte använda hotell med porrfilm. Tycka vad man vill om porrfilm, finns det de som är korkade att betala närmare hundra kronor för att se en sådan på sin fritid så varför inte? Det är inte så att det är världens hålligång på tv när man kommer upp på hotellrummet.

När man checkar in kan man be om att de spärrar kanal 5, för tänk om man råkar få i gång Big Brother, alla vet vad som händer där. Jag skulle inte vilja ha en arbetsgivare som bestämmer vad jag ska göra och inte göra på min fritid. Okej, det är landstinget/ kommunen som betalar hotellet, men filmen är det ingen som behöver se ett spår efter.

Jag utgår från att landstinget/ kommunen har kommit med riktlinjer om var man får tanka tjänstebilarna, så man inte gör det på en mack som har "herrtidningar" och var går i så fall gränsen för sådana?

Ett argument är att det ska bli bättre klimat för de anställda på hotellen. Då kan man fråga sig vad det är för psykopater som landstinget/kommunen har anställda (politiker!) och hur de i så fall kan arbeta kvar där. Dessutom kommer i så fall alla tidningar tillbaka som ligger uppfläkta på rummen, tro mig jag vet, - bättre klimat, jo du!

Men det är klart, ett mer bekvämt beslut än ett sådant här finns knappast att ta. Det är inte så att en annan politiker sitter bredvid och propagerar för att alla ska få se porr.

EN HOTELLARBETARE

Mer läsning

Annons