Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stor allsångskväll planeras vid Lugnets hoppbackar till sommaren

Annons

Svenska Skidspelen och Falu BS bandy planerar en stor allsångskväll på Lugnet i sommar. Det handlar om en stor familjeföreställning någon gång i augusti.

Högst upp på önskelistan över konferencierer står Lasse Berghagen, Björn Skifs och Gunde Svan.

- Än så länge ligger det hela på idéplanet, men det är riktigt att vi har planer på att göra en stor grej vid hoppbackarna i sommar, säger Kaj Hansson på Svenska Skidspelen.

- När det gäller artistval, är det alldeles för tidigt att uttala sig, men visst skulle Lasse Berghagen, eller varför inte Björn Skifs, vara utmärkta dragplåster, tycker Kaj Hansson.

Men både Falu BS och Svenska Skidspelen är medvetna om att det är ett risktagande att ordna ett stort utearrangemang. Därför är man mycket noga i planeringen innan man bestämmer sig för att slå till.

- Kan Holmenkollen ordna artistunderhållning med mycket publik, så borde vi också kunna det här på Lugnet, säger Kaj.

Stora galor har tidigare med framgång anordnats vid hoppbackarna. Bland annat har Rhapsody in Rock, Magnus Uggla och Status Quo spelat och dragit mycket publik.

- Bromsplanet är en utmärkt arena för en stor underhållningskväll, vi kommer att jobba vidare, vår målsättning är att det ska bli en gala i sommar, säger Kaj Hansson.

LILLIS ÅKERBLOM

Mer läsning

Annons