Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stökigt examensfirande

Annons

Polisen rapporterade om många berusade, men att läget ändå såg hyfsat ut, och inte lika illa som under Falukalaset. Men vid midnatt hade firandet ännu inte nått sin kulmen, värmen bäddade för en lång natt.

Stämningen var ett tag högljudd och aggressiv vid Kristine kyrka, men när polisen kallades dit lugnade bråkstakarna ner sig.

En hel del ungdomar hade också samlats vid Roxnäsbadet under kvällen, men vid midnatt var de på väg in mot centrum.

1 000 kronor

stals ur plånbok

LUGNET. Någon gång mellan den 29 och 31 maj har 1 000 kronor stulits ur en plånbok som förvarades i ett arbetsrum på Lugnetgymnasiet. Pengarna fanns i plånboken som låg i en väska som låg i en väska.

Misstänkt

narkotikabrott

FALUN. Vid tretiden i torsdags natt var det en högljudd fest i en lägenhet på Jungfruvägen. Hyresgäst bad om hjälp med att få ut sina störande gäster. Polisen hjälpte till. De avvisa några men en man i 20-årsåldern visade tecken på att var narkotikapåverkad och fick följa med för provtagning.

Ungdomar

lämnade spriten

FALUN. Under natten mellan torsdag och fredag tog polisen hand om de kassar med starköl och spritflaskor som tre-fyra springande minderåriga ungdomar lämnat efter sig i Vasaparken.

Knarkstöld

ur medicinskåp

FALUN. I början på månaden stals narkotikaklassade mediciner ur flera medicinskåp på Herrhagsgården.

Ringa

narkotikabrott

FALUN. I torsdags eftermiddag ramlade en berusad kvinna i 40-årsåldern i Faluån. Hon räddades upp ur ån och fördes till polisstationen för att få hjälp med att nyktra till. När hon visiterades fann polisen fyra knarktabletter i hennes väska.

Langare tagen

på bar gärning

FALUN. I torsdags eftermiddag tog polisen en kvinna i 20-årsåldern som varit inne på systembolaget och köpt ut sprit åt en minderårig flicka.

Mer läsning

Annons