Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ståuppkomiker till Gästis

Annons

Den 28 maj kommer Henrik Schyffert (bilden) och Peter Wahlbäck till Smedjebacken och restaurang Gästis.

Peter Wahlbäck har nyligen varit i Smedjebacken och även då var han på Gästis. Men då var det Företagarcenter som stod bakom arrangemanget och endast lokala företagare var inbjudna.

Denna gång är det dock ett arrangemang som är öppet för allmänheten och det finns en förhoppning att det kommer mer folk än de 120 som det finns sittplatser för.

Peter Wahlbäck är känd från ett flertal olika tv-program och har gjort sig känd genom att ha en lite speciell stil vid sina framträdanden.

Ännu mera känd är förmodligen Henrik Schyffert, som bland annat har varit programledare för "Parlamentet". Han är vidare en av de som ingår i "Killinggänget" och nu senast har de gjort en film med titeln "Fyra nyanser av brunt". Filmen handlar om fyra bröder som ska resa hem till Dalarna för att begrava sin gamle far. Mycket av filmen utspelas i Smedjebacken och för drygt ett år sedan var filmteamet i Smedjebacken och spelade in.

Henrik Schyffert uppger att han ser fram emot att komma till Smedjebacken, då med tanke på att hans film har en koppling till orten.

SVEN THOMSEN

Mer läsning

Annons