Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Starka tillsammans

Annons


Därför att jag är mamma och vill att mina barn ska få en så trygg uppväxt som möjligt med en bra kommunal förskola och skola, därför är jag socialdemokrat. Jag vill att mina barn ska få en bra och rättvis bild av samhället där vi alla har olika förutsättningar men ändå är lika mycket värda och får samma möjligheter för att lyckas bra i livet.

Därför att jag är anställd som personlig assistent i den offentliga sektorn. En offentlig sektor som jag vill bevara och förbättra! Jag vill att de anställda ska ha högra lön, tryggare anställningsformer och en bättre arbetsmiljö. Jag tycker att det är viktigt att personalen sätts i centrum, om de mår bra och trivs så gör även brukarna och omsorgstagarna det.

Därför att jag är Kommunalare och fackligt aktiv.

Jag tycker att det är oerhört viktigt att vi ser till att bevaka våra rättigheter på arbetsmarknaden i form av lagar som till exempel lagen om anställningsskydd. Jag tycker att det ska vara en självklarhet att alla som arbetar i Sverige ska göra det under svenska kollektivavtal.

Jag tror på tanken att vi blir starka tillsammans och inte på egoism och osolidariska ideal. Därför är jag socialdemokrat!

MALIN ANDERSSON (S) FALUN

Mer läsning

Annons