Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sparare ser en förbättring

Annons

- Vi är väldigt nöjda efter aktieträffen i Rättvik. Det blev ett mycket bra möte. Efter Skandiaaffärerna, fastighetsaffärer, chefslöner och bonussystem har förtroendet för bolaget sjunkit dramatiskt.

- Det var ju också vi, aktiespararna som nystade upp de olika affärerna inom bolaget och stoppade direktörernas löner. Det blev en extra bolagsstämma och en genomgång och granskning av bolaget startade. Den är inte helt avslutad.

- Försäljningssifforna rasade. Människor hade helt enkelt inte förtroende för Skandia. Vi menar precis som Sverigechefen Gert Engman att det tar tid att bygga upp tilltron till Skandia igen.

- De flesta av oss cirka 80 aktiesparare som kom till aktieträffen, är nöjda. Framtiden ser ljus ut för bolaget.

Nya Sverigechefen talade om en vändning och det nya ombildade Skandia tar åter marknadsandelar.

Rickard Linderoth, marknadschef för Aktieinvest, ett bolag under Aktiespararna som erbjuder en billigare sparform för småsparare och Lars-Erik Forsgårdh, Aktiespararnas vd, medverkade också under aktieträffen i Rättvik.

Bo Holmgren tyckte att paneldebatten blev bra med många frågor som blev besvarade.

- Vi aktiesparare fortsätter givetvis granskningen av företag. Vi måste bevaka och hålla efter hela tiden, säger Bo Holmberg, ordförande för Aktiespararna Siljansbygden.

KATARINA CHAM

Mer läsning

Annons