Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Soteld i Nordanåker

Annons

Räddningskåren i Järna larmades vid 21.30-tiden på lördagskvällen till en fastighet i Nordanåker där det uppstått soteld.

Kåren bekämpade elden som de bedömer som normalstor.

Sedan elden slocknat såg de till att skorstenen rengjordes från sot och att fastigheten blev ordentligt vädrad.

Sångstund och tovning

Familjecentrumverksamheten vid församlingsgården i Vansbro har haft två mycket uppskattade programpunkter vid två av sina senaste dagträffar.

Alf Granberg höll i trådarna vid en sångstund och Sally Nilsson och Ingrid Larsson fanns på plats vid nästa träff där barn och föräldrar fick prova på hur det är att tova i ull.

Församlingsdag i Snöån

Han har själv stor erfarenhet inom ämnet då han var den som ledde krisarbetet efter den svåra busskraschen med skolbarn inblandade som skedde i Norge för några år sedan. I dag jobbar han vid olika missionsfält runt om i världen.

Deltagarna fick även en musikalisk genomgång i körsång, ledd av musikkonsulent Lars-Erik Larsson.

Han ledde även den efterföljande sånggudstjänst som hölls vid Svenska Frälsningsarmén och dit ännu fler än de som deltog i Snöån hade sökt sig.

Matsedlar under vecka 9

Pensionärsmat:

Solgärdet. Må: Risgryn och fläsk. Ti: strömmingslåda. Ons: Köttkorv och rotmos. To: Ärtsoppa och ostkaka. Fre: Pannbiff med lök och potatis. Lö: Ugnsstekt falukorv. Sö: Kyckling, jordgubbar med grädde.

Legoland. Må: Risgryn och fläsk. Ti: Panerad rödspätta med sås och potatis. Ons: Köttkorv och rotmos. To: Sockerärtsoppa och ostkaka. Fre: Hackad fläskkotlett med potatis och sås. Lö: Ugnsstekt falukorv med potatis och pepparrotssås. Sö: Kycklingschnitzel med potatis och sås.

Vilka godsaker som bjuds vid Bergheden, Bäckaskog, Söderåsen och Hemtjänsten har i skrivande stund inte gått att få fram.

Mer läsning

Annons