Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Solig start för öppet hus i Djura

Annons

Natten till onsdag utsattes Insjön för en rad skadegörelser. Vid Torgvägen revs åtta meter av ett staket ned och grannhuset fick två rutor krossade på ett uthus.

Vid tvåtiden på natten vaknade en villaägare på Åhlvägen av oväsen. På morgonen visade det sig att någon kastat en tio centimeter stor sten genom köksfönstret och på Villavägen fick en husägare glassplitter i hela vardagsrummet sedan någon krossat en dubbelruta.

Även Godishuset fick natten till onsdag en ruta krossad sedan någon kastat en stenplatta mot fönstret.

Inbrott i

fritidshus

INSJÖN. Ett fritidshus i Ål-Sätra har haft inbrott. Tjuvarna har tagit sig in genom att bryta upp ett fönster. En trearmad bordsljusstake i silver, två kaffepettrar i koppar, tre kaffekvarnar, ett väggur med mera blev bytet.

Stöld ur

manskapsbod

LEKSAND. Två manskapsbodar uppställda på grusplanen mitt emot Shellmacken i Åkerö har haft påhälsning av tjuvar. På den ena vagnen har ett gasolskåp brutits upp och ur den andra vagnen har tre kommunikationsradioapparater stulits.

Vidare har ett 12 volts bil-batteri stulits från en skyltvagn.

Inbrott i bil

INSJÖN. En bilstereofront samt fem cd-skivor har stulits ur en bil som stått parkerad på Insjövägen 27. Stölden har skett mellan tisdag och onsdag.

Mer läsning

Annons