Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snöå snyggar till inför premiären

Annons

Inför den förestående golfsäsongen på golfbanan i Snöån har medlemmarna i Snöå golfklubb jobbat intensivt några dagar för att få banan och anläggningen i övrigt i bästa trim.

Golfbanan togs i bruk 1992 och även om anläggningen får en kontinuerlig översyn är det nödvändigt med särskilda insatser med vissa intervaller.

Under den senaste helgen jobbade därför olika arbetslag med att återställa några av banans bunkrar i ursprungligt skick.

- Trots att banan används så flitigt har flera av dem "växt igen" och behövde en rejäl översyn, säger Lasse Hellgren, banansvarig i klubben.

En annan viktig uppgift under arbetsdagarna har varit att flytta kansli och reception till herrgårdsbyggnaden vid Snöå bruk. De tidigare kanslilokalerna ska användas för annan verksamhet i klubben, bland annat som personalutrymme.

Inom två eller tre veckor räknar klubben med att kunna öppna anläggningen för säsongen.

- Därmed sker premiären vid samma tidpunkt som förra året. Många upplever att golfstarten sker ovanligt sent i år, men det beror nog på det vackra vädret i april som fick oss att hoppas på en tidigt start den här våren, tror Lasse Hellgren.

CHRISTER GRUHS

Mer läsning

Annons