Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart kan man äta lunch på golfklubben

Annons

Inom kort kan den som vill avnjuta en lunch i Gagnef golfklubbs nya klubbhus. På ett möte i måndags informerade ordförande Lars Andersson klubbens medlemmar om hur iordningställandet av det efterlängtade resturangköket går och han är positiv.

- Vi är inne i en slutfas med köket och efter helgen kan de som ska driva resturangen börja installera sig. Snart är det färdigt att öppnas för golfspelare och andra intresserade, säger han.

Dagens lunch kommer att serveras i resturangen men under högsäsong ska man även försöka hålla öppet en bit in på kvällarna.

I övrigt informerades medlemmarna om att klubben nu säljer ut 50 spelrätter med gratis årskort på köpet.

Arosenius tar över som koncernchef på Åkerströms

uHon var tidigare VD på Softronic och har lång erfarenhet av ledande befattningar inom ABB-koncernen och Allgon Systems AB. Nu tar Marianne Arosenius över som koncernchef på Åkerströms.

- Åkerströms befinner sig i en mycket spännande fas och har en stor tillväxtpotential. Mina erfarenheter från framförallt Allgon och ABB, kommer till nytta då mycket handlar om att arbeta säljinriktat och knyta kunder och partner närmare, sade Marianne Arosenius i ett pressmeddelande i går.

Hon tar nu över tjänsten som koncernchef på Åkerströms efter Mikael Andersson som i stället blir affärsområdesansvarig för Åkerströms Björbo AB.

Åkerströms styrelseordförande säger att den viktigaste utmaningen för Marianne Aosenius blir att öka tillväxten för Åkerströms Trux AB som utvecklar truckdatorer för lager- och produktions- miljöer.

- Åkerströms går nu in i en mer accentuerad tillväxtfas och det ställer nya krav. Marianne har den breda internationella och industriella erfarenhet vi behöver för att kunna fokusera på den europeiska och amerikanska marknaden och dess möjligheter, sade styrelseordförande Mats Herdenfeldt i pressmeddelandet.

FREDRIKA HILLERVIK

Mer läsning

Annons