Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sluta att skylla på andra partier

Annons

Svar till Calle Svenson med flera:

Jag och många med mig är nog fast övertygade om, att herrar Anestedt/Svenson (s) skulle göra störst samhällsnytta som förtroendevalda, om de ägnade sina intellektuella krafter åt att försöka lösa de akuta ekonomiska problemen i Ludvika kommun.

I stället försöker de med hjälp av penna och suddegummi mörklägga det obestridliga faktum att sossar och högröda vänsterpartister för närvarande tillsammans styr och därmed ansvarar för kommunen och dess ekonomi.

Herrarnas försök att skylla sina motgångar på andra partier lär inte vare sig intressera eller imponera på eventuella läsare, och jämmern antar väl närmast bondkomiska nivåer, när de tydligen anser sig kompetenta att anvisa vad som är oppositionens uppgift och plats.

Vi hyser den största förståelse för det obehag, som ekonomiskt nödvändiga beslut om anpassning av den kommunala verksamheten kan innebära för den (s)+(v)koalition som för närvarande har makten.

Vi finner däremot ingen ursäkt för att man försöker krypa ur detta ansvar genom att skylla på andra!

Var därför god och kavla upp manschetterna inför stundande budgetarbete, så lovar vi från oppositionens sida att också göra vårt bästa, givetvis med våra medborgares intressen i första rummet, för att nå en långsiktigt hållbar ekonomisk utveckling och verksamhet i Ludvika Kommun.

Med vänlig hälsning

KURT JOSEFSSON
BOPARTIET

Mer läsning

Annons