Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slagsmål på krogen

Annons

Vid halv två-tiden natten mot söndag utbröt slagsmål på restaurang Palatset i Falun. En person fick ett ölglas i huvudet och fick åka till akuten och sy ihop såret.

Falupolisen hade ingen ledig patrull när larmet kom, den som var i tjänst fanns i Borlänge på grund av det falska bombhotet mot krogen Bolanche.

Polisens har uppgifter om att tre ambulanser fanns på plats och fem skadade kördes till sjukhus.

- I så fall fortsatte bråket på gatan, den enda som skadades på restaurangen var han som blödde i huvudet, och det bråket var över på fem minuter, våra ordningsvakter slängde ut bråkmakarna, säger restaurangchefen Halit Kizic.

Den enda som gjort en polisanmälan för misshandel var personen som fick ett ölglas i huvudet.

Tre ungdomar

drack olovligt

SLÄTTA. Två pojkar och en flicka satt och drack på en bänk vid Slättaskolan. Vid halv tolv-tiden på fredagsnatten kom en polispatrull förbi. Poliserna konstaterade att drickandet innebär brott mot alkohollagen, fyra burkar var urdruckna och två oöppnade. Ungdomarna var under 18 år, en av dem uppgav att han köpt ölen av en okänd person, brottet olovligt anskaffande finns också med i bilden.

Bilstöld 1

FALUN. Natten mellan lördagen och söndagen stals en röd Volkswagen Golf från Gammelvägen.

Bilstöld 2

FALUN. I fredags stals en vit Saab 900 på Hyttgatan. Bilen var låst och stölden inträffade någon gång mellan klockan 16 och 19.

Böjd antenn

HERRHAGEN. I fredags kväll mellan klockan 21 och 22 förstördes en bil på Herrhagsvägen.

Någon har böjt radioantennen och vänstra vindrutetorkaren.

Mer läsning

Annons