Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skräpigt på Lugnet

Annons

Det var i vintras i samband med snowboardtävlingen The Battle som arrangörerna tvingades ta ner delar av staketet vid åskådarläktaren vid hoppbackarna för att kunna genomföra tävlingen.

Meningen var också att arrangörerna skulle återställa det man åsamkat. Men fem månader efter tävlingen, ligger fortfarande staketdelar och järnrör kvar på marken.

- Vi skäms lite, det här skulle naturligtvis vara åtgärdat för länge sedan, säger Thomas Andersson, evenemangsansvarig på Lugnet.

- Men olika omständigheter har gjort att det har glömts bort att städa upp efter vinterns tävlingar, förklarar Thomas Andersson.

Egentligen ligger ansvaret hos arrangörerna The Battle, men dom har i sin tur lagt över arbetet på Lugnetgymnasiets Yrkesakademi, dom i sin tur har inte hunnit att åtgärda problemet innan man gick på sommarlov.

- Det är ingen ide att skylla på varandra, det är kommunens anläggning och det är vår skyldighet att se till att det blir åtgärdat. Vi ska se till att det blir fixat inom det snaraste, lovar Thomas Andersson.

LILLIS ÅKERBLOM

Mer läsning

Annons