Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skinnarspelet lockat färre än väntat

Annons

- Vi hade budgeterat med 5 300 betalande och det är klart att 300 färre märks av, konstaterar Kurt Podgorski i Skinnarspelsledningen.

Det är dock långt ifrån alla plus- och minusposter som har flutit in ännu.

- Var exakt det slutar när vi sammanställt alla uppgifter går inte att säga i detalj än men det blir ingen katastrof i alla fall, säger Kurt Podgorski.

Torsdagens och fredagens uppsättningar sågs av sammanlagt cirka 1 200 personer, midsommaraftonen och söndagen av något tusental vardera medan lördagen var bäst med omkring 1 300 på bänkarna. Till det ska läggas de ungefär 500 som totalt bevistade kyrkkonserten och soarén.

Och nu gäller det att se över inför nästa års besöksförhoppningar.

- Vi ska förstås göra en ordentlig analys och utvärdera om vi behöver göra några förändringar i upplägget, säger Kurt Podgorski.

Idéer som tidigare framförts är bland annat att eventuellt ta bort en av föreställningarna och lördagsdansen. Vidare har kyrkkonserten och soarén varit plusbitar och tankar finns om att ta fram något ytterligare liknande kringarrangemang. Mer och riktad marknadsföring kanske också tarvas.

- En sak som gått mycket bättre i år är buss- och paketresorna. Där ser vi en stor potential att utveckla, avslutar Kurt Podgorski.

LEIF-UNO BÄCKVALL

Mer läsning

Annons