Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skifs öppnar för repris

Annons

Det är lätt att missbruka ordet succé i alla både möjliga och omöjliga sammanhang men någon annan benämning på helgens två konserter går inte att finna.

Två till bristningsgränsen fullsatta salonger visade de medverkande sin uppskattning genom stående ovationer och ingen av de cirka 700 personer som lyckades komma över biljetter såg ut att vilja lämna salongen förrän en rad extranummer var avklarade.

Nu tycks det ändå finnas en möjlig öppning för de som blev utan biljetter.

- Jag hoppas att vi kan hitta ett par datum som alla kan, men då bör det nog vara inom högst två månader så att vi slipper repetera allt för mycket, var Björns besked efter lördagens förställning.

Något problem att fylla ytterligare ett par salonger lär det inte vara. Biljetterna till helgens två föreställningar såldes ut på en dryg halvtimme och flera hundra namn finns på den lista där de som blev utan biljetter fick teckna sig för eventuella återbud eller fler föreställningar.

- Jag hoppas verkligen att det går att hitta en helg till, säger storbandets ledare, Tony Fritzon.

Det är ändå inte bara de medverkande som det hela hänger på. Även teatern är hårt uppbokad, inte minst av gymnasieskolans estetiska program som har en stor del av sin utbildning förlagd till teatern.

Att detta ändå skulle förhindra en repris lär nog det stora publiktrycket förhoppningsvis kunna ändra på.

GÖRAN DANIELSON

Mer läsning

Annons