Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ski och Rock avslutar i Sälenfjällen

Annons

I helgen är det säsongsavslutning i Sälenfjällen och enligt traditionen sker detta med Ski & Rock där det kommer att arrangeras en hel del aktiviteter. Bland annat kommer det att vara en hel del aktiviteter vid Gustavsbacken vid Lindvallen under helgen med bland annat skidåkning, after-ski och en hel del underhållning. Även på Sälens Högfjällshotell kommer det också att vara en del aktiviteter och bland annat kommer Rydell & Quick att finnas på scenen.

I samband med att man har säsongsavslutningen i Sälenfjällen brukar det också vara mycket folk och då främst ungdomar. Under senare år har det också varit bra stämning och mycket bra ordning vid de anläggningar i Sälenfjällen som arrangerar de olika aktiviteterna.

Eftersom det är säsongsavslutning och man kan anta att det också blir en hel del festande bland dem som besöker Sälenfjällen kommer det förmodligen också att vara en hel del trafikkontroller från polisens sida inte minst när det gäller att kontrollera nykterheten bland bilförarna.

Allt dukat för en fin säsongsavslutning är det eftersom också vädret tycks bli rena försommarvädret.

Mer läsning

Annons