Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skandalös hantering av Palmemordet

Annons

Rekonstruktionen på tv om Palmemordet visade stora brister. Då de skulle visa hur Palme sköts lossades bara ett skott. Mördaren sköt ju två skott! Inte ens det hade de fått med. Det andra var ju mot Lisbeth Palme.

Sällan har det funnits så starka bevis i en mordrättegång. Lisbeth Palme kände ju igen mördaren. Utseendet hade ju bitit sig fast på näthinnan men det godkände inte hovrätten.

Lika säkert var Sigge (knarkhandlarens) uppgift på dödsbädden att han visste att det var Christer Pettersson som skjutit Palme. CP hade lånat både revolver och ammunition av Sigge Cedergren före mordet.

Min teori är att CP var lejd att skjuta Palme. CP hade ju inga pengar men blev erbjuden en summa för att mörda Palme av Palmehatare.

Sedan säger Palmespanarna att CP inte kunde skjuta! Ska det var för en konst att träffa rätt när man har revolvern nästan tryckt mot nacken på offret?

Mycket talar för att CP är mördaren. Han eldade upp en massa kläder som han säkert haft på sig under mordet. Han var rutinerad och hade suttit inne många gånger. Han var fullständigt kriminell och hade inte minsta respekt för ett människoliv. En gång hade han ju mördat en man med en bajonett.

Tingsrätten gjorde rätt som dömde honom till livstid.

PENSIONÄRGRÄNGESBERG

Mer läsning

Annons