Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sjukt på flera sätt

Annons

Jag hörde på nyheterna om en polis i Stockholm som skulle sjukskrivas hela sommaren för att de hittat porrbilder i hans dator. Är han oförmögen att arbeta för att han ägnar sig åt sådant snusk?

Att han är sjuk i huvudet är väl utom all tvivel, men nog är han arbetsför i högsta grad. Medan de riktigt sjuka jagas med blåslampa för att de ska ut i arbetslivet fort nog, varför inte jaga socialfallen?

Folk sjukskriver sig under sportloven och far till fjälls med ungarna. Ingen kollade fast myndigheter hade vetskap om det. Samhället är så sjukt det kan bli. Först nu börjar sossarna vakna och då blir det de gamla och riktigt sjuka som får lida.

Nedlagda vårdhem och äldreboenden, mindre matportioner, de blir inte mätta och dyrare är det. Det finns inte många ljuspunkter för den som inte klarar sig själv. Varför är det så med allt snålande?

Jo, vi ska ha ihop en EU-avgift på 27 miljarder kronor. Vårt lilla land, vi är inte så många. Det största vansinne vi råkat ut för. Det har börjat tullas på AP-fonden också, pengar för kommande pensionärer.

Ingen protesterar, vi är ett kuvat folk för vi har fått inpräntat att sossarna är bäst för oss. Man ska rösta på s handla i Konsum och tanka på OK.

En som fått nog

Mer läsning

Annons