Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Siv Hjalmar ny bas för LO-facken

Annons

Siv Hjalmar, Grängesberg, trogen kämpe inom kommunalfacket har utsetts till ny ordförande för LO-facken i Ludvika. Hon valdes i samband med årsmötet som hölls på Gallerian på onsdagen.

- Vi är mycket glada över att fått en ordförande med lång erfarenhet av fackligt arbete och med en gedigen kompetens. Siv har arbetat fackligt inom Kommunal både på sektionsnivå och i Kommunal Dalarnas avdelningsstyrelse, berömmer Birgitta Granström.

I övrigt ser styrelsen för det nya verksamhetsåret ut enligt följande:

Helena Bååth, Kommunal, kassör, Lars Helsing, Metall, Bitte Sjögren, Transport, Elisabeth Berg, Kommunal, Pekka Miettinen, Byggnads och Björn Forsberg, Handels.

Vid årsmötet informerade Marianne Gudmundsson om Ludvika Kongress Center och Birgitta Granström rapporterade om den mångkulturella verksamheten som bedrivs på Haffas. Under kvällen gjordes också en insamling till dess förmån.

Toyota stals på Knutsbo

LUDVIKA. En vit Toyota Corolla med registreringsnummer OFR 166 stals under natten till fredagen från en parkeringsplats vid Enbärsstigen i Ludvika. Ägaren har gjort anmälan till polisen.

FREDDY NYLUND

Mer läsning

Annons