Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Siljansnäsbo misshandlad till döds

Annons

-En annan närstående har svårt att förstå vad som egentligen hänt. Det hade man inte väntat sig. Tragiskt. Han var ju så väldigt lugn och snäll. Han gjorde inte en fluga förnär.

38-åringen som föddes och växte upp i Siljansnäs hade varit på hemorten och firat in det nya året. På nyårsdagen tog han bussen tillbaka till Stockholm. Den tragiska olyckan inträffade dagen efter när han var på väg hem från jobbet.

Han misshandlades besinningslöst vid 18-tiden på tisdagskvällen på en gångväg i Täby. Ett par dagar senare avled mannen på sjukhus av sina skador.

Mannen var på väg hem från jobbet och gick på en 500 meter lång gångväg mot tågstationen Hägersnäs norr om Stockholm. På den svagt upplysta vägen mellan ett industriområde och ett antal kolonilotter överfölls han med mycket kraftigt våld mot huvudet.

Enligt Expressens nätupplaga har polisen inga spår efter den eller de som misshandlade 38-åringen så svårt att han aldrig vaknade upp ur medvetslösheten utan dog två dagar senare på Karolinska universitetssjukhuset.

CHRISTER KLOCKARÅS

Mer läsning

Annons