Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Signe Mörk

Annons

Den mörka vinternatten har gått över i en ljusare tid, där våren närmar sig. Man kan se att knopparna på träden gör sitt yttersta för att slå ut i full blomning. En och annan blomma gör sig märkbar i den nyss upptinade marken.

I denna tid av förhoppningar och ljus, når oss budet om att Signe Mörk har avlididt, efter en tids kortare sjukdom.

Signe var en underbar människa, en av de få som alltid hade tid för andra. Hon fanns alltid där, lågmäld, tyst, men alltid där någon behövde henne. Hon fanns till för alla.

Även budet om hennes svåra sjukdom tog hon med lugn och fattning, och tyckte att " vi tar en dag i taget, så får vi se hur det blir". Aldrig klagan, bara omtanke om de människor hon hade omkring sig.

Saknaden av Signes närvaro, hon fanns ju alltid där, är och kommer att vara mycket stor, men livet är inte de dagar som gått utan de dagar man mins. I skenet av detta måste vi gå vidare på livets stig, den stig som vi alla måste vandra, och som i bland är så svår att gå vidare på. När nu Signe sitter på sin tron där uppe i himmelriket, högt ovan molnen, fri från smärta och plåga, och blickar ner på oss andra, är vi övertygade om att hon vill att vi går vidare i hennes anda, av omtanke om våra medmänniskor. Att vi är rädda om varandra, ty tiden här på jorderiket är allt för kort.

Vila i frid

BIRGITTA OCH ÖSTEN MED FAMILJ

Mer läsning

Annons