Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sex frågor får svar (del 1)

Annons

Svar till Bo Lindebert, Bengt Forsberg, Nadja Eriksson

med flera, den 24 januari:

Tack för intresset för mig, hoppas bara att det är äkta. Min yrkeskompetens är godkända undersköterske-, mentalskötar- och barnskötarutbildningar. Har tungt körkort *BEC*DE samt har även gått högskolans kurs för personliga assistenter samt olika musik- och dramakurser. Jag har varit ordförande för arbetsgruppen för en folkomröstning om riksvägen, där Nadja Eriksson var aktiv. Vi ville att de vanliga samhällsmedborgarna skulle få utökat inflytande i vardagspolitiken, vilket Folkkampanjen för sjukvården fortsätter att driva. Beslutande folkomröstningar ska bli verklighet!

På det första dramatiska landstingsfullmäktigemötet, stöddes jag av partimedlemmar och kompisar. Deras utnämnande till "livvakter", är ett påhitt av tidningen. Man kan även verka som beväpnad livvakt i Sverige, om man har utbildning och behörighet genom uppdrag för internationell organisation, vilket då styrs av internationella rättsregler. I dessa fall behövs ej länsstyrelsens tillstånd.

Var modiga nog att ställa frågan direkt till Christer Dysholm beträffande hans juridiska kompetens. Hans e-postadress är christer_dysholm@hotmail.com Folkkampanjen för sjukvårdens ombud i juridiska frågor har självklar rätt att själv få definiera sin roll samt det lämpligaste sättet för utförandet av uppdraget!

Fotnot: Del 2 av denna insändare publiceras i morgondagens tidning.

KEN SWEDENBORG FÖRBUNDSORDFÖRANDE FÖR DALARNAS SJUKVÅRDSPARTI-SJUKVÅRDSLISTAN, ORDFÖRANDE FÖR FOLKKAMPANJEN FÖR SJUKVÅRDEN, RIKSSAMMANKALLANDE FÖR NÄTVERKET FÖR FOLKOMRÖSTNINGSGRUPPERNA.

Mer läsning

Annons