Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Seniorer visade kläder

Annons

Grängespensionärerna satte på onsdagen punkt för vårterminens verksamhet med klädvisning och kortkorta mötesförhandlingar i Kyrkbackens samlingssal.

Ett utrymme som i vanlig ordning var välfyllt när Wivi-Anne Hellström och hennes styrelsekollegor har sina samlingar.

- Vi var 95 stycken. säger Anna-Greta Eriksson, sekreterare, och fortsätter...

- Det är roligt när medlemmarna sluter upp kring de olika uppropen.

Wivi-Anne Hellström rapporterade dels från riksförbundets 60 års jubileum, som för Grängesavdelningens del saluterades med kaffe och tårta på dagcentralen, dels att de stått som värd för en busslast seniorer från Angered.

En PRO-kontingent utanför Göteborg som i förra veckan besökte Spendrups bryggeri, Cassels samt Motor & Nostalgimuséet. Efter lunch på Stopet bjöds de under eftermiddagen på fika på dagcentralen. Enligt Wivi-Anne var allt mycket uppskattat. Och där Cassels storligen imponerade.

Ett gott intryck gjorde också de nio personer, tre herrar och sex damer ur det egna föreningsledet, som inför ivrigt synande ögon visade kläder i en lång bana. Fritids- och festplagg som kom från butiker i Grängesberg och Ludvika och vilka som vanligt presenterades av Karin Ferner.

Närmast på programmet, sedan resan till Mårbacka ställts in på grund av för få deltagare, står en hemlig resa i juni månad.

En fyradagars tripp till Gotland i augusti och en shoppingresa i höst är två andra utflykter som medlemmarna ska hinna med innan det är dags för nästa dagordning.

Mer läsning

Annons