Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Seniorer trivs på Träffpunkt Blåns

Annons

God sångmusikalisk underhållning förmedlad av trubaduren Anders Schött, bingospel och servering av kaffe med gott tilltugg. Det var programpunkterna när PRO-föreningen i Grängesberg bjöd in till veckans trivsel på Träffpunkt Blåns på onsdagseftermiddagen.

Ett 30-tal seniorer hade mött upp i PRO-lokalerna i före detta kommunalhuset när träffen, på sedvanligt vis, inleddes med bingospel under ledning av Lennart Fantenberg och Majken Keller.

- Det är populärt med bingo och nu fortsätter vi hela april ut, berättade Alva Andersson i PRO-föreningens fritids- och kaffekommitté när tidningens medarbetare kom på besök.

Detta samtidigt som de engagerade spelarna ivrigt markerade de utropade numren på sina bångar.

I sammanhanget kan nämnas att onsdagens trivselträff var vårens tredje. Därmed återstår ytterligare tre träffar vilka samtliga äger rum under nästa månad.

Underhållare vid den första träffen i april blir Inga-Lis Eriksson som visar intressanta klippböcker om det som hände i Grängesberg på 70-talet. I mitten av månaden vankas en träff med bingospel och kaffeservering för hela slanten innan vårterminen avslutas med besök av Åke Åhlström som spelar och sjunger.

- Och förutom att vi är här på Träffpunkt Blåns spelar vi även boule i fotbollshallen på måndagarna och sen när det blir sommar och fint fortsätter vi att spela utomhus på vallen. Vi har fullt upp och det trivs vi med, försäkrade Andersson.

FREDDY NYLUND

Mer läsning

Annons