Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Särnarevyn ligger i startgroparna

Annons

Nu är det rusning efter biljetter till årets Särnarevy som har premiär på torsdag.

- Faktum är att det bara finns enstaka biljetter kvar till de tre föreställningarna, säger Randi Sandmon glatt överraskad.

Randi och de övriga 20-tal artister och inte minst de som jobbar med ljud och ljus, i kök och allt annat, de har ingen som helst anledning att vara förvånade, snarare borde Särnaborna se till att de fåtal biljetter som finns kvar blir sålda omgående. För medan andra nyårsrevyer kämpar med inspiration och idéer och till med tagit time out, då saknas det varken det ena eller andra i Särna.

Där visar det stora revygänget en härlig entusiasm, ett gäng som spänner över 70 år mellan den yngsta, Alva Lejonclou och den äldste, vem det nu kan vara...

- Vi är en skön samling av hemvändare och Särnabor, men en sak har vi gemensamt och det är att vi alla har både hjärta och rötter i Särna, bedyrar Randi. Hon är en av de tongivande och samtidigt en av flera hemvändare.

Det som gör att Särnaborna rusar till revyn är den sköna blandningen av musik och sketcher. Det finns revynummer som gör att ledande politiker bör våga sig dit, men kanske dolda bakom mörka glasögon och höga kragar. I den lokala politikens värld bjuds det onekligen på en hel del mål och självmål som tacksamt noterats av revygänget.

De Särnabor som inte går på revyn missar troligen årets höjdpunkt i Särna och därtill hamnar de utanför diskussion och samtal om årets revy, med namnet "Trolläralla". Bland gästartisterna ska bland annat en ung Arne Bogghed finnas, såväl som hemliga överraskningar.

NISSE SCHMIDT

Mer läsning

Annons