Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sanningen om samarbete

Annons

Nu är jag trött på detta tjafs om inbjudan eller inte. Nu ska ni få sanningen. Tidigt i våras blev jag uppringd av en person inom PRO som frågade om SPF var intresserad av att samarbeta med dem i sjukhusfrågan. Han skulle arbeta tillsammans med någon eller några med denna fråga. Jag svarade ja och han skulle återkomma.

Nästa steg blev att vi träffades hemma hos honom och pratade och han skulle nu förankra sitt arbete inom PRO. Jag talade om för honom att jag skulle ordna ett möte med representanter för personal inom lasarettet och skulle återkomma.

Jag ordnade detta möte en måndag klockan 17.00 och ringde och inbjöd honom till detta. Döm om min förvåning när han säger att det inte blir någonting för deras del då de tydligen var oense om hur arbetet ska bedrivas. Jag fortsatte mitt arbete och gick till det avtalade mötet.

I detta skede borde ordförande i PRO tagit kontakt med mig och diskuterat hur vi skulle arbeta vidare. Nu skyller man på SPF att de inte fått någon inbjudan.

Någon moral måste man kräva. SPF rår inte för att PRO inte kan klara ut sina interna frågor. Det kanske krävs en klarare ledning?

Hur Bengt Stelin har kommit in i detta förstår jag inte. Men till dig Bengt vill jag säga, att om du hade varit i Stadsparken och hört mina inledningsord som berörde detta och där jag beklagade att inget samarbete kunnat ordnas så hade du vetat bättre.

GUNNAR "SKINNARN" ANDERSSON, ORDFÖRANDE SPF

Mer läsning

Annons