Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så tyckte läsarna

Annons

Christer Wahlin, Falun
Nummer 6, Lottan, Bettan och Kikki var suveräna. De är klara vinnare. Vi var på genrepet i går. De är helt otroliga med utstrålning. De är proffs med en låt som fastnat i skallen. Den sjöng vi på när vi gick hem i går kväll Sedan tycker vi att nummer ett skulle ha gått vidare direkt.

Kickan Caris, Leksand.
Jag tycker att det var en jättefin tävling från Falun. De ska ha mycket beröm. Jag tycker att alla fyra var bra. Det var rätt val. Jag hade samma själv. Men jag tyckte att det var svårt att välja en etta av dem. De var bra alla fyra på sitt vis. Hon Jaarnek vare en överraskning. Men Friends, tjejerna, skulle ha varit bättre klädda. Det var ingen glans kring deras klädsel. De hade bättre kläder förra året.

Ingrid, Falun.
Jag tycket att det var givna låtar som gick vidare, Freinds och tanterna. Men själv tyckte jag bäst om Jan Johansen. Han hade bästa rösten tycker jag. Det är bara att hålla tummarna under uppsamlingsheatet.

Jag tycker inte att det fanns någon låt i Falun som kommer att slå. Men bland de åtta inslagen som tävlade i Falun var det de rätta som vann. Jag saknar en riktig känsla. Något som man bara känner inombords om man lyssnar på en vinnande hit.
Catherine Falun

Mer läsning

Annons