Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rör inte vår skola!

Annons

På sista tiden har man kunnat läsa i tidningarna om tråkigheter och vandalisering på Lorensberga skola. Många saker har förstörts på vår fina skola. Skolträdgården, där några elever har lagt ner mycket arbete, har förstörts flera gånger. Detta tycker vi är helt fel.

Vi vet att det har kostat enormt mycket pengar att renovera och bygga om vår skola. Nu går stora summor åt till att reparera saker helt i onödan. Detta bara för att någon eller några personer väljer att förstöra för andra.

Vi är mycket ledsna över att några förstör för både elever och personal eftersom de allra flesta trivs på och är rädda om vår skola. Vi är också rädda att skolans goda rykte ska förstöras på grund av detta.

Till er som förstör vill vi säga: varför? Vad är det för mening med att förstöra skolan för dyra pengar? Pengar som skulle kunna användas till något mycket bättre och roligare. Vi behöver bland annat få en fin och trevlig skolgård fixad, men i stället kastas pengarna bort på meningslös förstörelse.

Vi som representerar eleverna i årskurs 3 - 6 på Lorensberga skola skulle uppskatta mycket om förstörelsen slutar genast, så att vi får ha vår fina skola i fred.

ELEVRÅDET ÅR 3 - 6 PÅ LORENSBERGA SKOLA

Mer läsning

Annons