Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Replikerar mot Billborns svar

Annons

I torsdagens Falu Kuriren (och här på webben i artikel intill) kritiserades Socialdemokraterna av den borgerliga majoriteten. Kritiken låg i att majoriteten har gjort en sammanställning av vallöften och förslag som S-sidan gett i tidningsartiklar och annonser. Bo Billborn fick bemöta kritiken, men Anders Ahlgren anser att Billborn kommer billigt undan.

- Att han säger att det är "löjligt och oärligt" av oss gör att det här faller tillbaka på oss. Men man ska inte skjuta på budbäraren. Nu är det lite upp till bevis för S att visa hur de tänker finansiera detta, säger Ahlgren.

Billborn var bland annat kritisk mot att majoriteten tagit upp byggnation av cykelvägar som ett vallöfte. Enligt listan beräknades en sådan byggnation kosta drygt 30 miljoner kronor.

- Om S går ut och säger att "vi vill bygga cykelvägar" och sedan menar att kommunen bara ska betala en liten del av detta så måste man givetvis precisera sig från början. Vi har belägg för vår lista över det de har sagt och lovat, bland annat i media och undrar fortfarande hur S ska betala, säger Ahlgren.

Mer läsning

Annons