Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rår inte över tanken

Annons

Svar till "Fäbodvallsinvånare", 30/3:

Jag brukar inte svara på insändare där man inte törs sätta ut sitt namn. Visserligen behöver man inte göra det, men när man går till hårt angrepp är det fegt att vara anonym.

När reportaget om sjukvården var i tidningen representerade jag inte föreningen, utan privatpersonen Siv Andersson. Om det framgick att jag var ordförande i en intresseförening beror det på hur man tolkar innehållet. Inom den förening som jag sades representera är vi mycket noga med att inte prata partipolitik, men att vi kanske ibland borde samverka och gå över gränserna.

Personligen respekterar jag andra människors åsikter, även om jag kanske inte alltid delar dem. Att jag sedan känner varmt för de medlemmar som finns i den förening jag är ordförande i tycker jag är självklart. Många gånger får jag dela deras bekymmer och tårar.

Nog om partipolitiken. Att mina tankar sedan är förödande för vår hitintills vackra och blommande Aseastad kan jag bara beklaga.

Sina tankar rår man inte över, men det är klart att man kan försöka att inte låta tankarna få styra sina handlingar.

Jag ber alla Ludvikabor om förlåtelse för mina handlingar. Lovar att hädanefter hålla tand för tunga och försöka blunda för det jag inte vill se och uppleva.

Vill sluta med en vädjan till Turistbyrån. Låt inte mig guida de många bussresor med turister som kommer i sommar. Tänk om. Anlita någon som inte sprider falsk information om vår vackra och blommande stad.

PRIVATPERSONEN SIV ANDERSSON

Mer läsning

Annons