Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rallyentusiaster har köpt centrumhus

Annons

Den 28 augusti 2002 startade de tillsammans handelsbolaget TT-Fastigheter. I den vevan köpte de tre tvåfamiljshus i Källbotten.

Allt eftersom tiden har gått har de funderat på hur företaget kan utvecklas. För en tid sedan fick de kännedom om att Gun Liverstam, dotter till framlidne fastighetsägaren Tage Eriksson, var intresserad av att sälja husen vid Eriksgatan och Skyttegatan.

Efter en del diskuterande fastställdes priset för "Sladden 10" vid Skyttegatan till 920 000 kronor. Köpeskillingen för "Svanen 16" vid Eriksgatan bestämdes till 1 180 000.

- I båda de här husen finns det fyra lägenheter som alla är uthyrda, omtalar Tobias Locander.

Han och kollega Thunström har fastighetsägandet som en bisyssla. Till vardags arbetar Tobias Locander som bilmekaniker medan Thomas Thunström har målerifirma.

- Vi kom i kontakt med varandra via rallysporten. Jag har mekat åt Thomas som kör rally och det håller vi på med fortfarande. Vi startade fastighetsbolaget för att vi ville ha något mer i hop, säger Tobias Locander.

De har givetvis funderingar på att på sikt utveckla sitt fastighetsbolag. Några fler fastighetsköp lär dock inte vara på gång just nu.

Nämnas kan att NLT förgäves sökt Gun Liverstam för kommentarer.

TORBJÖRN GRANLING

Mer läsning

Annons