Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Publiken fick inte nog

Annons

Caramell körde igång med den välkända hiten "Efter plugget" och då klappade publiken takten med händerna i luften. De körde vidare med låten "Spelar ingen roll" och det är enligt Caramell själva den roligaste låten att framföra.

- Den är bra och har ett bra budskap. Låten "Oah" är också en kul låt för den gillar publiken, säger Katta i Caramell. Efter låten "diskotek" bjöds publiken på en överraskning som även fick fart på de äldre i publiken.

- Det här är vår senaste singel, ropade Katta och drog i gång med coverlåten "Oha hela natten, oha hela dan". Det skulle bli deras sista låt, men när det tackade för sig var publiken inte nöjd. En gång till, En gång till, ropade publiken. Det dröjde inte länge förrän bandet kom ut på scen igen.

- Vill ni höra en låt till?

- JAAA! ropade publiken. Caramell avslutade med låten "Caramelldansen" och innan den var slut flockades många av fansen utanför kravallstaket bakom scen, för att få autografer. Två utav dem var Elin Andersson 8 år, från Smedjebacken och Maria Sundström 10 år, från Ludvika

- Caramell är jättebra, fast Friend var bättre.

- Ja, för Friends är bäst!

LINDA LUNDQVIST

Mer läsning

Annons